Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

  • 1

Zin in een sprint?

Banner BosscheSprint 2017


R1 gehaald en toe aan een nieuwe uitdaging? Na een lange luie zomer weer een vliegende start? Doe mee met de Bossche Sprint op 9 september!

Op zaterdag 9 september as. is alweer de 14e Bossche Sprint; de jaarlijkse boord aan boord race van onze vereniging. Dit jaar sprinten we op de Aa tussen de Rückertbrug (Van Berckelstraat) en de Muntelbrug (Citadellaan). Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden.

Doe mee!
Je kunt alleen (skiff) of met je ploeg meedoen. Of je roeit met je Hertog-mate. Heb je geen ploeg voor de race en kun je niet skiffen? Dan nog kun je meedoen: geef je op voor de Surprise. Dan delen wij je in bij een ploeg. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. En op veler verzoek is er ook dit jaar weer de (groot)ouder&(klein)kind-race.

Na afloop kunnen de sportieve prestaties worden gevierd met een gezellige borrel. Ook zal er een bootdoop zijn. Niet missen dus!

De start is om 12.00 uur.

Meedoen als roeier of ploeg?
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op het prikbord of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tot en met donderdag 31 augustus 2017.

De categorieën zijn:

1x, 2x, 4x+, talenten c4x+, Surprise, heren/dames/mix, Jeugd (groot)ouder&(klein)kind, (er wordt geroeid in R1 en R2-materiaal).

Meehelpen als vrijwilliger?
We zoeken nog vrijwilligers om van de race en de borrel een succes te maken. Wil je meehelpen? Graag!
Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je hulp telt mee voor de taakuren.