Inloggen

 Hertog Logo Flat

  • 1

De krachtpatsers van de indoor

winnaars indoor cropDe laatste training zit er helaas weer op. We zullen 'cold turkey' moeten afkicken, maar mogen dan na het verzetten van de klok weer in de avonden het water op. In ieder geval goed de spieren daarvoor geprepareerd om kilometers te maken.
 
Wij, Marion en Dennis, hebben met plezier en enthousiasme genoten van de fanatieke groep roeiers die het zo lang hebben volgehouden. Wij hebben de roeiers die het vaakst aanwezig zijn traditioneel weer getrakteerd met een chocolade paashaas. Maar dit jaar hebben wij een wisseltrofee geïntroduceerd om andere roeiers ook weer extra aan te sporen. Dit jaar is de trofee gegaan naar: Arjan Bergsma. De vader van onze jeugdwedstrijdroeier Wicher. En zo zien we meteen waar het doorzettingsvermogen vandaan komt!
De 'runner-up' is dit jaar Willem. Vorig jaar de deelnemer die het vaakst aanwezig was. Nu echter een 2-tal keer verstek moeten laten gaan. En dan loop je een bokaal mis, maar een stuk chocola is dan wel weer op zijn plaats.
 
Als afsluitingsoefening werd er nog even flink getest wie er het langst tegen de muur kon zitten. Het werd een lange zit...
Maar liefst 7 minuut en 20 seconden bleef Koen zitten. Die kan thuis zijn bank verkopen. Maar ook complimenten aan Gerwin die net bleef steken bij 6.57.

muurtjedrukken.crrop
 
Maar ook de overigen hebben hun uiterste best gedaan. En wij vinden het prachtig om dit fanatisme terug te zien. Nogmaals, dank jullie wel! Wij hebben genoten en hopelijk jullie ook. Noteer maar alvast in de agenda! 1 november start de indoortraining weer! Je kunt het niet vroeg genoeg vermelden.