Inloggen

 Hertog Logo Flat

  • 1

Introductie 2024

INTRO 23 startDe zomertijd kondigt ieder jaar de introductieperiode aan. In twintig lessen leren ze roeien, èn maken ze ook kennis met de vereniging. De introductie kan niet zonder de inzet van tientallen coaches en sturen. Zij begeleiden de roeiers met passie en het nodige geduld.
Maar naast de coaches en sturen doen we als introductiecommissie ook een beroep op alle andere leden. Zo zorgt de introductieperiode voor extra drukte op het vlot en op de vereniging. Het zal met name de eerste weken soms wat langer duren voordat een boot weg is en ook zul je ongetwijfeld zien dat de nieuwe roeiers nog wat moeten wennen aan alle nieuwe informatie.

De introductietrainingen vinden plaats van maandagavond t/m donderdag van 19:00 tot 20:30 uur en op zaterdag en zondag van 08:30 tot 10:00 uur. 

Na de introductie worden de nieuwe leden volwaardig lid en hopelijk blijven ze jaren bij ons roeien. We sluiten de periode af met een gezellige barbecue voor alle (huidige en nieuwe) leden op zaterdag 1 juli. Laten we er samen een mooie en succesvolle periode van maken!

Edith van Delft
Noortje van de Weem
Jos Hollestelle

Introductiecommissie avond / weekendroeiers