Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Bossche Sprint

P1020040 Op zaterdag 9 september 2017 vindt de 14e editie van deze spannende boord-aan-boordrace plaats op de Aa tussen de van Berkelbrug en de Citadellaan.

RV De Hertog organiseert elk eerste weekend van September de Bossche Sprint. Alle leden van RV de Hertog kunnen meedoen, zowel beginners als gevorderden racen boot and boot over 300m op de Aa.

Alle deelnemers komen twee maal uit tegen een ploeg in de eigen categorie. Er sprinten 2 boten tegelijk en de 2 snelste boten per categorie nemen het tegen elkaar op in de spannende finale. Je roeit dus altijd minimaal 2 keer en als je in de finale zit 3 keer. De foto's van 2015 vind je hier.

SONS2012 15

Deelnemen

Hoe kan je meedoen? Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op het prikbord, inschrijven kan tot 31 augustus. De deelnemende categorieën zijn: 1X, 2X, 4X+. TALENT: speciaal voor de eerstejaars, die pas net roeien, is de categorie "Talenten C4x+" uitgeschreven. Wegens het succes van afgelopen jaar starten ook dit jaar weer sprokkelploegen dus je kunt ook individueel inschrijven. Daarnaast hebben we dit jaar een nieuwe categorie: de ludieke nummers! Voor alle categorieën is er een dames- en herenveld. Alle deelnemers komen uit tegen een ploeg in de eigen categorie. Let op: Er wordt niet gestart in R3 materiaal. Meehelpen? Heb je zin om mee te helpen deze dag? Meld je bij de commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.