Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Strava race ook voor de Introploegen!

Beste Intro 2021 roeiers,

Jullie hebben een goed begin gemaakt met het roeien. Zo goed zelfs dat jullie klaar zijn voor jullie eerste wedstrijd. Jullie kunnen meedoen aan de Strava Race Week. Voor de intro's 2021 is er een aparte categorie. Dus je strijdt tegen je collega intro's.

Korte samenvatting (volledige informatie hier)
1.    Je meldt je ploeg aan met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin dat je een intro 2021 ploeg bent.
2.    Een teamlid installeert de Strava app op zijn/haar telefoon en maakt een (gratis) Strava account aan.
3.    Overleg met de Coach en Stuur dat je tijdens de training wil racen tussen de Acaciabrug en de Fietsersbrug en vice versa.
4.    Bij het begin van een training in de week 13 t/m 19 juni start je de Strava activiteit (Opnemen/Start)
5.    Je roeit zo hard mogelijk van de Acaciabrug tot de Fietsersbrug. Rustig rondmaken. En dan weer hard van de Fietsersbrug naar de Accaciabrug. Zie de "Veiligheid voorop" paragraaf in de bijlage.
6.    Bij het einde van de training stop je de Strava activiteit (Stop/Finish, verander Fietsrit in Roeien, dan Opslaan).
7.    Stuur op diezelfde dag een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van datum deelname, boottype, namen, leeftijd en geslacht van roeiers.
8.    Hiermee heb je de wedstrijd afgerond.

De uitslag van de race wordt op de Hertog site gepubliceerd en de winnaars krijgen een leuk aandenken.

Veel roei plezier!

Saskia Tonnaer en Joost Zonneveld