Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Communicatie & PR

 

Bij De Hertog communiceren we over verschillende onderwerpen naar verschillende doelgroepen, zowel intern als extern. Hiervoor gebruiken we verschillende media.

 

INTERNE COMMUNICATIE

Voor de interne communicatie wordt gebruik gemaakt van een maandelijkse e-mailnieuwsbrief, het regelmatig verschijnende verenigingsblad en de website.


Nieuwsbrief

De leden van De Hertog ontvangen iedere maand een e-mailnieuwsbrief. Wat kun je daarin aan onderwerpen verwachten? Voornamelijk informatie van het bestuur en commissies van de vereniging. Denk hierbij aan aankondigingen van de ledenvergadering, een oproep om veilig met het materiaal om te gaan of een aankondiging van een Hertogfeest. De nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor de leden van De Hertog. Het e-mailadres wordt door de leden zelf ingevuld bij persoonlijke gegevens.

De secretaris is verantwoordelijk voor het verspreiden van de nieuwsbrief.

Bossche Dol

De Bossche Dol is het verenigingsblad. Van en voor Hertogleden met achtergrondinformatie en sociale Hertogpraat. Ook voor niet-leden beschikbaar om te lezen, om een beeld te vormen van onze vereniging.

De Bossche Dol komt vier keer per jaar uit. 

De Bossche Dol heeft een redactie, bestaande uit bij de vereniging betrokken leden met affiniteit voor schrijven en/of vormgeven. Spontane kopij wordt zeer gewaardeerd. Stuur je kopij met foto's naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt de Bossche Dol hier lezen

 

Website

Onze website richt zich zowel uitsluitend op leden als op geïnteresseerde buitenstaanders. Voor de leden is er naast het openbare deel van de website de mogelijkheid om in te loggen, waardoor het ledendeel beschikbaar wordt.

Op de homepage van onze website vind je actuele informatie zoals wedstrijdverslagen, informatie over kleding, oproepen en aankondigingen van wedstrijden. De homepage is voor iedereen toegankelijk.

Eenmaal met een wachtwoord ingelogd vind je als Hertoglid actuele informatie, exclusief bestemd voor de leden, zoals communicatie over taken bij de vereniging, het botenreserveringssysteem, opleidingen en informatie over bijvoorbeeld een vaarverbod.

Onder de diverse tabbladen is meer duurzame informatie te vinden, zoals contactgegevens, smoelenboek, materiaalinformatie.

Heb je vragen over inloggen, heb je een foto voor het smoelenboek of wil je een bericht plaatsen op de site? Stuur je e-mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


pdf small Download hier de Gebruikersinstructie voor de Hertog website

  

EXTERNE COMMUNICATIE

De externe communicatie wordt verzorgd via de website (zie hiervoor) en door de PR-commissie.

De PR-commissie richt zich op het creëren van een positief imago van roeien en RV De Hertog bij de inwoners van 's-Hertogenbosch, de randgemeenten en de provincie Noord-Brabant. Dit ter bevordering van:

- Een grotere bekendheid van en waardering voor het wedstrijdroeien door De Hertog.

- Het scheppen van randvoorwaarden voor het genereren van sponsors.

- In stand houden en waar nodig verbeteren van een goede relatie met de gemeente en de waterschappen.

De PR-commissie verzorgt met dit doel de berichtgeving over de resultaten van het wedstrijdroeien, de communicatie bij evenementen en de meer algemene communicatie over de vereniging, en onderhoudt hiertoe goede contacten met de pers. De commissie is te bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


pdf small Download hier de huisstijlelementen zoals briefpapier en logo enz.