Inloggen

 Hertog Logo Flat

Hertog Zomer Festival - zaterdag 29 juni

Zomer festival29 juni is het zover, de 2e editie van het Hertog Zomer Festival! 

De introductie-periode wordt om 10.30 afgesloten met het examen, waarna de nieuwe leden direct mee kunnen doen met de Tokyo Experience om 13.30 uur, een mooie wedstrijd op de Ertveldplas voor al onze leden waarbij plezier in het roeien en een wedstrijdelement de perfecte mix is voor onze ervaren roeiers, maar zeker ook voor de nieuwe leden.

Alle nummers zijn toegestaan, van skiffs tot de 8, Sluiting inschrijving op woensdag 26 juni 23:59
Heb je nog geen ploeg maar wil graag meedoen? Geen probleem, we verzamelen alle namen voor de gelegenheidsteams en delen deze een week voor de wedstrijd in. Dus vul vooral je gegevens in en geef ook aan in welk type boot je zou willen roeien

De organisatie van de westrijd ligt wederom bij het alom bekende en gewaarde team Tokyo. Geef je snel op via deze link: Tokyo Experience.

 

Programma
DIrect na de wedstrijd zullen onze nieuwe boten officieel gedoopt worden met een mooie speech tijdens de jaarlijkse botendoop om 16.00 uur, onder het genot van een drankje, feestelijkheden en de geur van een startende barbecue op de achtergrond worden de boten in de vaart gebracht.

Om 17.00 uur start direct aansluitend onze jaarlijkse barbecue, een feestelijke afsluiting van de introductieperiode waarbij de nieuwe leden uitgebreid kennis kunnen maken met de andere leden van de vereniging en direct alvast een paar sturen en coachen kunnen regelen voor de zomerperiode totdat zij zelf het stuurexamen hebben afgerond en het stuurvinkje binnen hebben.

Bestel hier je kaarten voor de barbecue: Barbecue tickets bestellen (uiterlijk 22 juli)

* het zou fijn zijn als jullie deze allemaal zo snel mogelijk, liefst direct, bestellen, dat maakt de bestelling en voorbereiding een stuk makkelijker dan bij last minute aankopen, bij voorbaat is onze dank in deze groot! 

Direct na de barbecue is er tijd om na te zitten. De muziek zal wat harder gaan zodat degene die al genoeg hebben gezeten met de voetjes van de vloer kunnen tijdens de "Tokyo Techno", een naam vol alliteratie, maar uiteraard zal er een mix van muziek zijn. 

We hopen op een grote opkomst en dat het wederom een mooie dag wordt! Tot dan!

 

Zomer festival