Inloggen

 

 

 

 

 Hertog Logo Flat

 

Verplichte coronapas voor de Hertog Inn

qr code coronaWelke corona-maatregelen gelden op dit moment bij De Hertog?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoals jullie weten is op 25 september de 1,5 meter samenleving vervallen. Hierbij geldt voor alle horeca dat je alleen maar toegang hebt met een geldige coronapas en dat een controle moet plaatsvinden. Dit geldt ook voor de Hertog Inn.
Door deze nieuwe regels vervalt de 1,5 meter, kunnen we weer samen feesten tijdens de Nacht van Tokio op 30 oktober en zal op 25 november de Pubquiz weer gewoon in de Hertog Inn worden gehouden.

Na overleg met de gemeente en na intern overleg gaan vanaf aanstaande zaterdag, 9 oktober, de volgende regels in werking:

  • De Hertog Inn wordt in twee delen opgedeeld: een deel voor afhalen en een zitgedeelte.

  • Voor afhalen is geen geldige coronapas nodig, voor het zitgedeelte is deze wel verplicht.
    Er is een scheidingslint aangebracht.

  • Voor afhalen kan bij de bar je bestellingen doen, die je buiten kan nuttigen. Je kunt hiervoor alleen komen en gaan via de voordeur en de metalen trap.

  • In het zitgedeelte kan je plaatsnemen (of staan), je moet hiervoor altijd een geldige coronapas bij je hebben. Deze kan worden gecheckt, er ligt hiervoor een smartphone op de bar. Het is niet meer nodig 1,5m afstand te houden en je mag ook blijven staan. Je kunt beide trappen gebruiken om er te komen of om weg te gaan.

  • Zorg dat je een geldige coronapas bij je hebt als je in de Hertog Inn wilt plaatsnemen (als de bar open is).

Deze regels zijn vastgesteld door het bestuur om gevolg te geven aan de wettelijke eisen van dit moment. Er is geen gedoogsituatie en zo lang er niets verandert zijn dit de regels zoals die gelden in de Hertog Inn. Bij controles door de gemeente worden alle bezoekers in het zitgedeelte gecontroleerd en wordt een bekeuring gegeven als we niet voldoen aan de regels.

Het bestuur & de 5e STOP commissie

 

koffiebuiten

Koffie buiten